Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Бісексуал-педофіл ґвалтував 6-річного сина співмешканки для інтернет-порно (відео)

Кіберполіція Полтавщині виявила 27-річного чергового покидька, який кілька років ґвалтував 6-річну дитину цивільної співмешканки, знімаючи це на відео.
Контент, зі сценами сексуального насильства над хлопчиком, бісексуал-педофіл продавав онлайн.
Бісексуал-педофіла затримали працівники Кіберполіції, психологи працюють з дитиною….

За висновком експерта створені полтавцем матеріали належать до дитячої порнографії.

Правоохоронці провели обшук в будинку зловмисника. Під час нього поліцейські вилучили мобільний телефон, планшет, жорсткий диск комп’ютера та системний блок чоловіка. На гаджетах педофіла було виявлено понад 500 файлів із дитячою порнографією, 127 з них створив безпосередньо затриманий.

У коментарі поліцейським педофіл розповів, що 6-річний хлопчик, якого той ґвалтував, – це малолітній син його громадянської дружини. Усі фото та відео чоловік робив самостійно буцімто для особистого користування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами бісексуального педофіла, розпутними діями по відношенню дитини він займався близько місяця.

За даним фактом в поліції відкрили одразу три кримінальні провадження за зґвалтування, розбещення неповнолітніх та виготовлення дитячої порнографії. Розслідування проводиться за ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 1, ч. 3 ст. 301-1 КК України.

Чоловіку повідомили про підозру та взяли під варту. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

А в соцмережах 99% дописувачів вимагають у таких випадках примусової кастрації, раз у країні відсутня смертна кара, тож законотворцям слід задуматися, чи є ефективними нинішні міри покарання для таких нелюдів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності