Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Біткоіни мають батька – президента Туркменістану

Гурбангули Бердимухамедов виступаючи перед депутатами туркменського Меджлісу зробив сенсаційну заяву. Саме він розробив протокол найвідомішою криптовалюта.kupit-ili-majnit-bitcoin-top-5-sovetov-novichku_rect_9aec5dd57c2b250a8daf218c6cd62476

«Я задумався про блокчейн ще будучи студентом університету, і саме в ті роки мене вперше відвідала ідея про створення системи розосереджених грошей. Але я працював один, тому на створення біткіона у мене пішло більше 5 років – робота в уряді, написання книг і музичних творів забирало багато часу. І лише в короткі хвилини відпочинку я повертався за письмовий стіл і писав код своєї криптовалюти. Як ви всі добре знаєте, я завжди відрізнявся природною скромністю, тому прийняв рішення опублікувати результати своєї роботи під псевдонімом. Зайвої слави мені не потрібно, люди в усьому світі і так знають про мої досягнення. Але сьогодні, в переддень Нового року, я вирішив розкрити своє інкогніто. Людство повинно знати, хто перевернув весь фінансовий світ», – сказав туркменський лідер.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИКульт чергового літературного твору Президента Туркменістану, – це варто побачити (фото)

Після заяви президента Туркменістану біткоіни різко подорожчали. Криптовалюта виросла більш ніж на 30%. Як стало відомо, до Бердимухамедова вже звернулися кілька керівників провідних фінансових проектів з проханням виступити радником і допомогти їм допрацювати ряд технічних аспектів. Рукописи коду біткоінів вже передані в музей імені Туркменбаші і найближчим часом стануть доступні для публіки.

Справді, за роки незалежності Туркменістан із найзанедбанішої і найбіднішої радянської республіки перетворився у заможну державу, і чимала заслуга у цьому саме президента Гурбангули Бердимухамедова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності