Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Біженка зі Львова розбила бритнаську сім’ю, що її приютила…

Батько двох дітей втік із українською біженкою лише через десять днів після того, як він і його цивільна дружина прийняли, її у свій будинок.

Охоронець медичного центру Тоні Гарнетт, 29 років, покинув 28-річну Лорну після того, як взакохався у 22-річну Софію Каркадим зі Львова, пишуть британські видання Тhe Sun, та інші.

Так Тоні з Бредфорда, що у Вест-Йорку, заявив: «Ми плануємо решту нашого життя провести разом».

Софії Каркадим, яка втекла зі Львова на початку війни, Тоні надав притулок у Великобританії.

У свою чергу Софія зізналася: «Як тільки я його побачила, мені він сподобався. Це було дуже швидко, але це наша історія кохання. Я знаю, що люди подумають про мене погано, але це трапляється. Я бачила, яким нещасним був Тоні».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тоні додав: «Я знаю, що люди подумають, що це сталося так швидко, але ми з Софією знаємо, що це правильно. Це почалося з мого простого бажання вчинити правильно і надати дах над головою тій, яка цього потребує. Але саме Софія прийшла в моє життя, і я завжди буду вдячний за це».

ІТ-менеджер Софія поїхала до Берліна, де тижнями чекала на отримання британської візи.

Зрештою, 4 травня вона прилетіла в Манчестер і переїхала до Тоні та Лорни в Бредфорд, Західний Йорк. Але її прихід викликав напругу, яка невдовзі закипіла.

Тоні перемістив свою шестирічну доньку зі своєї кімнати на двоярусне ліжко разом із її трирічною сестрою, щоб звільнити простір — незважаючи на заперечення Лорни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Потім, коли вони жили разом, Тоні і Софія закохалися один в одного.

Доньки Тоні та Лорни також приїхали до Софії, але Лорна обурилася через зв’язок, який вони відразу ж утворили з батьковою пасією.

Нарешті Лорна наказала Софії піти — і Тоні пішов слідом.

Тепер Тоні та Софія живуть разом у будинку батьків Тоні. Лорна, звичайно, в трансі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Найбільше вражають цинічні коментарі від Софії: “Я бачила, яким нещасним був Тоні”.

А особливо інша ще одна фраза цієї нещасної біженки зі Львова, яка мабуть пішки під обстрілами зеленими коридорами проривалася на Захід: “Зараз я почуваюся в безпеці. “

У британської сім’ї було двоє дітей, Гарнетт вже складає Софії документи, які допоможуть їй назавжди залишитися у Великобританії, резюмують британські ЗМІ.

Ну, а українці вже коментують, що “через одну дуру зі Львова українці посварилися з поляками на Євробаченні, а тепер через іншу курву ще й перед британцями зганьбилися і горшки поб’ємо”. І таких коментарів сотні, а, можливо, й тисячі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності