Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“БІЖЕНЦІ” ПО-П’ЯНУ б’ють свої Porsche в центрі Івано-Франківська, а як же мобілізація?

Поки одні воють на передовій з окупантами, інші, як біженці, щодня стоять в чергах за допомогою, а ще інші – казяться з жиру: Так вечері у неділю, 22 травня, в Івано-Франківську по вулиці Грушевського, 3, біля кінотеатру “Люм’єр”, 41-річний водій “Porsche Cayenne” на харківських номерах в’їхав у автомобіль “Maserati”, кажуть, що на київських, яким керував 26-річний водій.

В результаті ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень із матеріальними збитками.

Під час складання адмінматеріалів у кремезного водія “Porsche”, як його описують свідки, виявлено ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці за допомогою газоаналізатора “Драгер” та від огляду у медичному закладі водій відмовився.

Патрульні склали на водія “Porsche” два протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та за ст. 124 КУпАП (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Автомобіль “Porsche Cayenne” евакуйовано.

А у соцмережах обурені місцеві мешканці пишуть: “чому обоє водіїв досі не мобілізовані, а “героїчно переховуються” на теренах Прикарпаття від війни, чи на багатіїв закон про мобілізацію не поширюється?”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності