Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

BlaBlaCar стане платним для користувачів

Платформа BlaBlaCar в Україні стане платною для користувачів карпулінгу (спільне використання приватного автомобіля за допомогою сервісів з пошуку попутників). Монетизація сервісу запланована на кінець 2021 року або на початок 2022 року.

Про це повідомив журналістів CEO і співзасновник BlaBlaCar Ніколя Брюссон.

Популярний сервіс пошуку попутників для автомобільних поїздок BlaBlaCar стане платним для тих, хто користується карпулінгом, здійснюючи поїздки на автомобілях. Натомість автобусні перевізники вже зараз платять за підключення до платформи.

«Основу вже прийнято, залишилося визначитися з датою. У будь-якому разі, це не за горами — серед варіантів ми розглядаємо грудень 2021 року або лютий-березень 2022-го», — сказав Ніколя Брюссон.

При цьому сервіс не для всіх стане платним — нововведення торкнеться тільки пасажирів, яким доведеться сплачувати комісію при бронюванні поїздки на платформі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Для пасажирів з’явиться комісія при онлайн-бронюванні поїздки на платформі. Цей збір буде повністю повертається, якщо водій або пасажир скасовують поїздку. При цьому оплата самої поїздки, як і раніше, буде здійснюватися готівкою безпосередньо водієві», — розповів CEO і співзасновник BlaBlaCar.

Тобто, для самих водіїв нічого не зміниться, оскільки для них користування сервісом залишиться безкоштовним. А ось для пасажирів поїздки стануть дорожчими.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності