Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

БОДНАР: ЯК МОЖЕ ПОМЕРТИ МЕРТВОНАРОДЖЕНЕ?

Те, що народні депутати з парламентської більшості приймають закони з 5-6 спроби, говорить про те, що де-факто коаліція вже померла, переконаний директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник.

За його словами, ситуація з парламентською більшістю нагадує човен, де всі пасажири гребуть в різні боки. «На сьогоднішній день де-юре існує об’єднання людей, що пливуть на одному човні, але при цьому вони гребуть в різні боки і тому залишаються на одному місці. Вони готові в будь-який момент вистрибнути з цього судна, але бояться безодні, яка знаходиться за бортом», – розповів експерт.

Він уточнив, що на сьогоднішній день реально коаліцію представляють тільки три політичні сили – БПП, «Народний фронт» і так звана «група Єремєєва». Решта членів парламентської більшості діють у своїх інтересах. При цьому, експерт зазначив, що в разі виникнення нової угоди всередині політичної еліти країни, формат коаліції кардинально зміниться.

Вкрай не згідний з Русланом Бортником політаналітик та голова ВГО «Поклик Нації» Тарас Боднар: «Я, як лікар за фахом, не можу зрозуміти, як може померти те, що від початку було мертвонародженим?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Я про це говорив з тих днів Майдану, коли на сцену вилізли ті четверо, що називають себе «українцями», хоча, можливо, вони такими і є… за одним зі своїх паспортів.

Не може бути коаліція між Юлиною прокладкою, співзасновником ПР, провокатором та боксером. Інакше, якщо Ви вірите у протилежне, то Вам місце у тому закладі, де за словами героїв Гайдая «усіх вилікують», але це вже навряд…
Не можуть поєднатися чотири мінуси чи зірочки. Вони відштовхуються, бо заряд у них однаковий. Все, що їх єднає, так це спільна думка, що лохів* треба розводити. Кажуть, що в них це навіть у статуті записано…

А Ви кажете, що коаліція «вмирає» чи «померла», коли вона у своєму зародку уже була мертвою. Мертвонародженою. Українцям не дозволяють мати свою коаліцію», – переконаний політик.

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

*лох – з російської «лицо обманутое хулиганом».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності