Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Бордель Свободи: Ігор Мірошніченко заробляє на проституції та готелях?

Готель Nyvky Plaza у Києві, що належить одіозному екс-свободівцю Ігору Мірошніченку, відомий не своїм сервісом, а популярним vip-борделем, що надає послуги секс-ескорту

mirГотель Nyvky Plaza у Києві, що належить одіозному екс-свободівцю Ігору Мірошніченку, відомий не своїм сервісом, а популярним vip-борделем, що надає послуги секс-ескорту.

Скандальний екс-депутат з партії «Свобода» Ігор Мірошниченко відомий не лише показовими розборками на камеру, а ще й як власник мережі прибуткових готелів. Один з них вже кілька років поспіль – Nyvky Plaza у Києві – називають одним з найголовніших активів. Після скандальних повідомлень про діяльність готелю, родина Мірошніченків зробила заяву, що, буцімто, вони вже не володіють цим бізнесом. Тож, ІНФОРМАТОР вирішив розібратись у тому, що це за заклад і кому він належить.

Отже, п’ятиповерховий і чотиризірковий готельний комплекс Nyvky Plaza і ресторан De Kindrat на вулиці Маршала Гречка, 5 знаходиться у столичному мікрорайоні Нивки. Тут же, поруч, знаходиться готель Ambassador Plaza, який належить одному власнику, хоч періодично вони про це намагаються заперечити. Офіційним господарем вказаних закладів є Тетяна Мірошниченко – рідна сестра екс-депутата. Ігор Мірошниченко, виявляється, є співвласником цієї готельно-гастрономічної структури.

Власне у Nyvky Plaza розміщена також сауна, «Спа-салон» і масажний салон. Для вигляду. В реальності, як говорять наші джерела, у цьому мікрорайоні салони такого рівня просто нерентабельні, а відтак, усі ці спа та масажні салони працюють як прикриття для борделю, який базується у готельному комплексі. Власне ці готелі та ресторани, як і прибутки від них, не були зазначені у деклараціях Ігоря Мірошніченка, коли він був депутатом. Самі ж Nyvky Plaza викликали нарікання відвідувачів низьким сервісом, і за численними відгуками, він ніяк не тягне на чотири зірки, – максимум три. До того ж, численні відвідувачі неодноразово вказували на перенасиченість готелю рекламою дорогих повій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Власне поблизу приміщення сауни в готелі і розміщений бордель. А, власне, бізнес на проституції, є головним прибутком цього закладу та його власників.

За відгуками джерел, які колись входили до «Свободи», Ігор Мірошніченко організував на базі своїх закладів послуги елітного секс-ескорту для vip-клієнтів. Власне тому умови у закладі доволі косметичні проти заявлених, і викликають скільки нарікань у відвідувачів.

Про те, що заклади у самій своїй концепції задумувались як дорогі борделі, свідчать і інші факти: ресторани Мірошниченків функціонують лише для відвідувачів готелів Nyvky Plaza і Ambassador Plaza. У них встановлена така цінова політика, що понад 90% жителів прилеглої території не можуть собі дозволити тут обслуговуватися – ціни занадто високі навіть для походу в ресторан.

Крім того, готелі та ресторани розміщені вкрай невигідно з географічного боку: вони знаходяться в 15-20 хвилинах від станцій метро «Нивки» або «Дорогожичі», які самі по собі є фактично околицею Києва, та ще й у промзоні. Під’їзди до готелю оточені різними СТО та магазинами з продажу запчастин. Єдиний плюс для готельного центру – відносно поруч знаходиться виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», але серйозні виставки там проходять лише сезонно.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Який дохід приносять вказані заклади – офіційних фактів немає. Однак зрозуміло, що вони не збиткові, хоч і знаходяться у невигідному місці. Власне, стає зрозуміло звідки у пана Ігоря Мірошниченка взялися гроші на подарунок Олегу Тягнибоку Тойоти «Секвойї». Вочевидь – з готельних борделів на Нивках.

Джерело: Інформатор

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності