Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

“Борця з корупцією” Шабуніна освятили зеленкою

У Києві під будівлею Спеціалізованої антикорупційної прокуратури невідомі напали на главу правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, який досі не хоче пояснити ЗМІ походження своїх статків, та облили його зеленкою.

Під стінами САП проходила акція «Холодницький, пакуй речі і на вихід» з вимогою відставки глави відомства. Як йдеться на сторінці ЦПК в Facebook, на захист керівника САП прийшов скандальний так званий глава Соцпартії України Ілля Кива, який організував альтернативний мітинг. Шабунін ж буцімто намагався поговорити з прихильниками Киви і пояснити їм, що антикорупційні органи не шкодять державі, а навпаки, покликані очистити систему від хабарництва. Напали на керівника ЦПК якраз в момент, коли він підійшов до «голови Соцпартії».

Читайте такожВідставки глави НАБУ вимагають дедалі більше активістів

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності