Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Бориславу Березі намагалися вручити “повістку” у жіночому монастирі на Львівщині і його коментар (відео підбірка)

На Львівщині представники місцевого Дрогобицького райвійськомату вручили повістку-запрошення стати на облік українському політику єврейського походження, екс-нардепу і екс-речнику “Правого сектора”, володарю однієї з найбільших та найдорожчих в Україні колекції антикварних і раритених книг, Бориславу Березі, який перебував там у тапочках… в жіночому монастирі УГКЦ.

Відео з місця події, опубліковані очевидцями у соцмережах викликали шквал коментарів, більшість з яких є критичними, не зважаючи на те, що сам політик і його прибічники пояснили, що буцімто Береза приїхав до монастиря провідати свою сім’ю, яку вивіз раніше, а сам він уже давно записаний до лав ТрО, де досі служить і навіть звільняв Ірпінь, на доказ чого наводять масу яскравих фотографій, кожну з яких не соромно розмістити  й на виборчому біг-борді, а не тільки у мережі.

Критики ж Берези пишуть, що це за служба або блат на службі, коли всі ТрО підпорядковані ЗСУ, а “простому” не пораненому вояку за півтора місяці з початку війни вже дають відпустку, щоб провідати сім’ю? Чому політик змушує усіх чекати на викликану ним поліцію понад дві години (звучить на ваідео), щоб розписатися про отримання ним повістки? Окреме обурення викликали й сама поведінка екс-нардепа: його грубе поводження з представниками військомату та іншими присутніми, манера спілкування по телефону з командуванням. Та й кадирівці теж на відео зняли, як вон 13 разів захоплювали Маріуполь, – парирують першим у мережах щодо фотографій.

В цілому – дивіться і читайте самі, в тому числі й коментар самого Борислава Берези:

Відео 1

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відео 2

Коментар Б.Берези (фото із соцмереж)

ФОТО бойового політика, що повинні підвердити його слова:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності