Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

БРАТИ ПРИКЛАД З ЛЬВІВЩИНИ: ЧОЛОВІКІВ-БІЖЕНЦІВ – НА ЗАХИСТ ДОНБАСУ

Фактично чи не всі області Західної та Центральної України втомилися від «біженців зі сходу», а якщо бути точнішими, то від тих перевертнів, які намагаються зловживати гостинністю місцевого населення та влади: працювати вони (чоловіки) не бажають, п’ють оковиту і ховаються під спідницями у своїх жінок та за спинами власних дітей, у той час, коли матері у тих областях, що їх тимчасово прихистили, мало не щодня отримують своїх синів у цинкових гробах…

Так говорить місцеве населення та представники місцевих координаційних рад: «Їм тут подавай безкоштовні квартири, гроші, усілякі пільги, а натомість відправляй на Схід наших дітей, щоб вони боронили їхні домівки? І це тоді, коли саме мешканці Сходу своїми голосами на виборах привели до влади усю ту банду, що й заварила сьогодні цю війну?»

Отож, на Львівщині чоловіків-біженців із Донбасу мають намір відправити на Схід, щоб захищати український кордон.

Так, у місті Дрогобичі Львівської області за минулі два місяці основним акцентом роботи міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було розв’язання соціально-економічних питань сімей, які прибули із тимчасово окупованих територій України та територій, де ведуться військові дії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради.

Секретар Дрогобицької міської ради, в.о. міського голови Роман Курчик заявив, що міським центром за співпраці з місцевим ВО «Майдан» в Дрогобичі було забезпечено тимчасове проживання 14 сімей з АР Крим. Дві сім’ї з Дрогобича вже виїхали.

Зараз у місті перебувають 12 кримських сімей, в яких виховують 36 дітей, з них двоє повнолітніх та троє осіб студентів-біженців. Також в Дрогобичі перебуває 2 родини (в них – троє дітей) та одна особа зі східної України.
Курчик наголосив, що у місті прийнято принципове рішення: Дрогобич надаватиме притулок біженцям зі східної України, зокрема, жінкам, дітям, немічним людям.

«А здорові чоловіки зі сходу країни, будьте добрі, повертайтеся назад, захищайте кордони країни. Наші хлопці їдуть туди, віддають своє здоров’я, свої життя. Того ж чекаємо і від вас», – наголосив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Посадовець переконаний: захищати Україну повинні усі, а не лише «західняки»: «Такого, що чоловіки зі сходу тут відсиджують, перечікують, а наші хлопці, чоловіки, батьки, сини там в той же час гинуть – бути не повинно».

«Цю позицію ми озвучили також на рівні області. Рішення принципове, важливе, і, думаю, обговоренню не підлягає», – резюмував Курчик.
Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності