Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Бразилії санкції заважають робити гешефт із московією

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва пропонує Україні для закінчення війни із російською федерацією відмовитися від Криму.

Про це повідомляє Le Figaro.

«Можливо, ми обговоримо Крим. Але про те, що він ще вторгся, він має подумати. Зеленський теж не може хотіти всього. Світ потребує спокою… Ми повинні знайти рішення», – сказав президент Бразилії.

І додав, що кремлівський диктатор володимир путін не може захопити територію України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З чого цей щойно проснувшийся дурник взяв, що, навіть якщо Україна погодиться поступитися ворогу своїм Кримом, московія погодиться на це – невідомо? Натомість це ще раз доводить те, що Бразилія, як і більша частина країн Південної Америки тісно зав’язані на московії.

Раніше президент Бразилії Луїз Інасіо Лула да Сілва говорив, що Бразилія може зробити «винятковий» внесок у припинення війни та повернення до миру в Україні.

Президент Бразилії Луїз Інасіо Лула да Сілва має свою мирну ініціативу щодо припинення війни в Україні. Він хоче створити разом з Китаєм так званий «мирний клуб» для посередництва у припиненні війни в Україні. Про цю ініціативу він розповість днями під час візиту до Пекіна, куди тепер ганяють наввипередки усі фарисеї, які в разі чого хочуть бути добрими не тільки із Вашингтоном, а й столице. “піднебесної”. Говорячи просто: щоб і рибку з’їзти, і присісти…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності