Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Бразильський лідер проти примусових “диктаторських” щеплень від COVID

На думку бразильського президента Жаїра Болсонару щеплення від COVID-19 може бути виключно добровільним.

«Я – не щеплений. Це моє право», – сказав Болсонару, коментуючи можливість запровадження щеплень у Бразилії.

«Примушувати людей приймати вакцину або говорити, що той, хто цього не зробив, не отримає паспорт чи роботу в державному секторі – це було би диктатурою», – зазначив бразильський лідер.

65-річний Жаїр Болсонару сам перехворів на коронавірус. Державний діяч говорить, що йому шкода тих людей, які померли від цієї хвороби. Одначе COVID-19 не є чимось таким, заради чого варто радикально змінювати спосіб життя суспільства. «Чого боятися? Майте сміливість зустрітися з цим… Люди щодня вмирають з різних причин. Це життя», – заявив консервативний політик.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що Бразилія вийшла на третє місце у світі по кількості заражених коронавірусом громадян, її  президент Жаїра Болсонару також перехворів доволі важкою формою цього вірусного захворювання.

Нагадаємо, у жовтні бразильський суд заборонив групі прихильників абортів називатися католиками. Суддя підкреслив, що хибне використання назви «католики» «зачіпає мораль та добрі звичаї» і «шкодить суспільному благу та інтересам».

Як повідомлялося, суддя Верховного суду США заявив, що COVID використовують для обмеження релігійної свободи.

Раніше АДЦ «Політична теологія» презентував аналітичний коментар стосовно спричинених COVID-19 загроз для християнства в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На ФОТО президент Бразилії Жаїра Болсонару

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності