Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Брехлива статистика або Насалик погрожує владі

Народний депутат від БПП, екс-міський голова Калуша Ігор Насалик поширив на своїй сторінці у соцмережі відео про те, як влада знищує українців у АТО. На звинувачення «компетентних представників влади» у сумнівності поданої у відео інформації Ігор Насалик пообіцяв викласти в мережу власне відео з Дебальцево, якщо впродовж семи днів нація не буде знати достовірну інформацію про реальні втрати українських військових.

«Я особисто був в Вуглегірську, Дебальцевому і Донецьку, після блискучо проведеної опереції по виведенню наших військ з Дебальцевого. Озвучені цифри втрат – по меншій мірі викликають подив, в реалії – рахують всіх нас за ідіотів. Одже висновок – або Генеральний штаб свідомо дезінформує Президента, або Президент дезінформує суспільство. Якщо протягом 7-ми днів – нація не буде знати достовірну інформацію, я продемонструю фільм який зняв особисто», – акцентував Ігор Насалик.

Нагадаємо, що не так давно офіційний Київ повідомляв, що від початку бойових дій на Сході з нашого боку полягло менше шести тисяч вояків і добровольців. Бійці, які повертаються додому на ротацію чи лікування після поранень стверджують, що усі цифри, що наводяться владою стосовно наших втрат слід множити на десять…
Кількість же втрат серед цивільного населення і досі ніхто не може підрахувати навіть приблизно.

P.S. А 10 лютого в Калуші відбулася прес-конференція Ігоря Насалика, на якій він ще раз ствердив, що втрати української сторони під Дебальцевим у десятки разів перевищують офіційні дані. Народний депутат передав відеоматеріали «на 16 гігабайт» комунальному телебаченню та заявив, що «Під Дебальцевим загинуло більше 350 українських військових»…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності