Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Британська розвідка “краще” знає про ситуацію довкола Бахмуту

Після контратаки українській армії вдалося не лише просунутися на південь від Бахмута, а й посунути лінію фронту на північний захід від міста.

Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки.

Попри продовження наступу пвк «вагнера» на позиції українських військових у центрі Бахмута, впродовж останніх чотирьох днів українська армія досягла тактичного прогресу, стабілізувавши фланги на свою користь, вважають у розвідці Британії.

«Окрім просування на південь від міста (Бахмут – ред.), українські атаки відкинули російську лінію фронту на північний захід від міста. Ймовірно, це дозволило українським силам відновити більш безпечне використання ключової дороги постачання 0506», – йдеться у зведенні.

Британські аналітики також зазначають, що Україна утримує західне просування росії по лінії каналу Сіверський Донець-Донецьк, перетворюючи водний шлях на перешкоду у рамках глибокої оборонної смуги навколо міста Часів Яр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У попередньому зведенні британська розвідка повідомила, що удар безпілотників по стратегічно важливій кацапській авіабазі Сєща засвідчує вразливість протиповітряної оборони московитів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності