Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Британські морпіхи крізь Норвегію підбираються до кордонів рф

Велика Британія оголосила про відкриття військової бази Camp Viking на півночі Норвегії для посилення можливостей НАТО в Арктиці.

У заяві Королівського військово-морського флоту не згадується жодна країна, включаючи росію, але зазначено, що розміщення табору ідеально підходить для стримування загроз у регіоні і розташоване таким чином, щоб Велика Британія могла швидко відреагувати для захисту північного флангу НАТО та Норвегії.

На базі розміщуватиметься Королівська морська піхота, яка стане «вістрям арктичного списа, військами, які Британія буде застосовувати для боїв у вкрай холодному кліматі.

База розташована приблизно за 40 миль (це близько 65 кілометрів) на південь від міста Тромсе. Норвегія має спільний кордон із росією протяжністю 198 кілометрів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що прогнозами політологів та економістів на Світ в близькому майбутньому чекає віна за поклади на дні Північного льодовитого океану між рф, США, Канадою, Данією, Норвегією…

Раніше міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що до війні в Україні залучено майже всю російську армію.

У армії рф буцімто не вистачає боєприпасів, тому командування продовжує вести під Бахмутом наступальні дії за участю піхоти. Так вони економлять ті боєприпаси, що залишились. Але в росіє є її китайські, північнокорейські, індійські та іранські союзники, які потай від Заходу постачають їй зброю.

Ще наприкінці лютого 2023 року російські мобілізовані розповіли, що отримали наказ штурмувати український бетонний опорний пунк за допомогою «вогнепальної зброї та лопат», повідомляє Міноборони Великої Ббританії.

Аби замістити втрати бронетехніки російська армія знімає з консервації та розгортає 60-річні основні бойові танки Т-62.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності