Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Британські ЗМІ жахнулися фото колон мігрантів

Тисячі чоловіків, жінок і дітей пішки, незважаючи на дощ, вітер і мінусові температури ночами, перетинають країни Південної Європи в північному напрямку. Дивлячись на це, політики попереджають, що ЄС може рухнути протягом декількох тижнів.

Зловісний прогноз озвучив прем’єр-міністр Словенії Міро Церар. За його словами, саме це станеться, якщо лідери Євросоюзу нарешті не домовляться про спільний план вирішення міграційного кризи, пише англійська Daily Mail. Шокувавша європейців зйомка проводилася не тільки з землі, але і з квадрокоптера (авіаційний знімальний пристрій, – ​ред.).
Загалом, колони біженців-терористів все більше нагадують спробу полчищ монгольської орди завоювати Європу. Тільки в середньовіччі монголам це не вдалося навіть зі зброєю, а нині, завдяки вірусу ліберал-толеразму, охопившому уряди країн ЄС, цим новим загарбникам усе дається (здається) без бою…
P.S. Комуністична партія Китаю скасувала політику «одна сім’я – одна дитина». Про те, що тепер китайці офіційно можуть заводити двох дітей, повідомляє Bloomberg з посиланням на «Сіньхуа».
Прийняте в 1979 році рішення про обмеження народжуваності в КНР визнано застарілим. У 2014 році чисельність працездатного населення країни скоротилося вперше за 20 останніх років. Тому Компартія змінила демографічну політику і дозволила всім сім’ям мати двох дітей.

4

5

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності