Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Британсько-українські інфраструктурні та енергетичні проєкти профінансує Альбіон

Президент Володимир Зеленський після переговорів із прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном повідомив, що партнерська країна виділить ще близько 2 мільярдів фунтів стерлінгів на британсько-українські інфраструктурні та енергетичні проєкти. Вони покликані знизити залежність України від російського постачання енергоносіїв.

Новий фонд діятиме разом із іншим британським фондом Good Governance Fund.

«Окрім коштів для Військово-Морського флоту України Велика Британія виділяє ще близько 2 млрд фунтів стерлінгів на реалізацію спільних з Україною конкретних взаємовигідних проєктів в інших сферах, у тому числі інфраструктури та енергетики», – сказав Зеленський.

«Сьогодні я оголосив про додаткові 88 млн. фунтів британського фінансування на підтримку системи належного управління та енергетичної незалежності України», – зазначив прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У прес-службі прем’єр-міністра Великої Британії зазначили, що новий фонд разом із іншим британським фондом Good Governance Fund допоможуть знизити залежність України від російських поставок енергоносіїв.

Фонд Good Governance Fund був створений у 2015 році для підтримки економічних та інституційних реформ у Східній Європі та на Західних Балканах.

Раніше міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс захворіла на коронавірус. Цього тижня вона мала прибути з візитом в Україну.

Вчора в Україну прибув із офіційним візитом британський прем’єр-міністр Борис Джонсон.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон оголосив про надання Україні додатково 88 млн фунтів допомоги (близько 119 млн доларів).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності