Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Британці говорять про розвиток СНІДу у тричівакцинованих, – дослідження в схемах і таблицях

Незважаючи на те, що вас відволікали Росія-Україна, уряд Великобританії тихо опублікував дані, які підтверджують розвиток синдрому набутого імунодефіциту людини (СНІДу) лише за кілька тижнів після третьої вакцинації.

Слухати зараз англійською

Останні офіційні дані Агентства охорони здоров’я Великобританії показують, що триразово вакциновані люди у віці 30-70 років втратили щонайменше 70% своєї імунної системи порівняно з природною імунною системою невакцинованих людей.

Їхня імунна система погіршується в середньому на 10-30% за тиждень, причому погіршення проявляється набагато більше і швидше серед молодших вікових груп.

Якщо це буде продовжуватися нинішніми темпами, то до середини квітня 2022 року у всіх тричі вакцинованих людей віком від 18 до 39 років імунна система буде деградувати на 100%, а незабаром за цим прикладом підуть усі інші тричі вакциновані вікові групи.

Іншими словами, офіційні дані уряду Великобританії переконливо свідчать про те, що у потрійного вакцинованого населення швидко розвивається синдром набутого імунодефіциту.

Дані про Covid-19 в Англії надані Агентством охорони здоров’я Великобританії (UKHSA), а наведена нижче таблиця, що показує кількість випадків за станом вакцинації між 6 і 9 тижнем 2022 року, взята з їхнього тижневого 10–2022 – звіту з нагляду за вакцинами. –

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сторінка джерела 41

Як бачимо з вищенаведеного, більшість випадків Covid-19 у кожній віковій групі на милю країни, за винятком осіб до 18 років, становило потрійне вакциноване населення. Найбільша кількість випадків за ці чотири тижні була зафіксована серед потрійних уколів-вакцинувань у віці 40-49 років: 111 380 підтверджених випадків. Для порівняння це лише 10 400 випадків серед невакцинованих 40-49-річних людей.

UKHSA також зручно вказує показники випадків на 100 000 осіб за статусом вакцинації у своїх звітах про нагляд за вакцинами, а наведена нижче таблиця була зшита разом із таблиць показників випадків, знайдених у Звітах про нагляд за вакцинами за тиждень 3, тиждень 6 та тиждень 10

Джерело

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як ви можете бачити з вищенаведеного, показники випадків на 100 тис. були найвищими серед потрійно вакцинованого населення протягом цих 3 місяців, за винятком осіб молодше 18 років за всі 3 місяці та 18-29-річних на 3 тижні тільки звіт.

Тепер, коли ми знаємо це, ми можемо використовувати просту формулу ефективності вакцини Pfizer для обчислення реальної ефективності вакцини від Covid-19 серед трьох вакцинованих.

Рівень захворюваності невакцинованих – коефіцієнт захворюваності на щеплених/частина невакцинованих х 100

У наведеній нижче діаграмі показано ефективність вакцини від Covid-19 серед потрійно вакцинованого населення в Англії за 4-тижневий період між 51 тижнем 2021 року і тижнем 9 2022 року –

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як бачите, ефективність вакцини падає щомісяця, причому найнижча ефективність зафіксована серед 40-49-річних – мінус 248,92%. Але найбільше зниження ефективності удару було зафіксовано серед 18-29-річних, впавши до мінус 201,52% до 9 тижня 2022 року з +10,19 на 51 тижні до 2.

Однак ефективність вакцини насправді не є показником вакцини, це показник ефективності імунної системи одержувача вакцини порівняно з функцією імунної системи нещепленої людини.

  • Ефективність вакцини +50% означатиме, що повністю вакциновані на 50% більш захищені від Covid-19, ніж невакциновані. Іншими словами, у повністю вакцинованих імунна система на 50% краща в боротьбі з Covid-19.
  • Ефективність вакцини 0% означатиме, що повністю вакциновані не більше захищені від Covid-19, ніж невакциновані, тобто вакцини неефективні. Іншими словами, повністю вакциновані мають імунну систему, рівну імунній системі невакцинованих для боротьби з Covid-19.
  • Але ефективність вакцини -50% означатиме, що невакциновані були на 50% більш захищеними від Covid-19, ніж повністю вакциновані. Іншими словами, імунна система вакцинованих на 50% гірша, ніж природна імунна система невакцинованих. Таким чином, вакцини від Covid-19 пошкодили імунну систему.

На щастя, використовуючи показники захворюваності, надані UKHSA, ми також можемо розрахувати ефективність імунної системи. Все, що нам потрібно зробити, це трохи змінити формулу ефективності вакцини для негативної роботи імунної системи та використовувати ту саму формулу для позитивної роботи імунної системи –

Позитивна ефективність імунної системи = частота невакцинованих випадків – частота вакцинованих випадків / частота невакцинованих х 100
Негативний показник імунної системи = частота невакцинованих випадків – кількість вакцинованих випадків / частота вакцинованих випадків x 100

Наступна діаграма показує ефективність імунної системи потрійно вакцинованого населення в Англії за віковими групами за чотиритижневі періоди порівняно з природною імунною системою невакцинованого населення –

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як бачите, найнижча ефективність імунної системи на даний момент є серед 60-69-річних – мінус 72,35%, але всі тричі вакциновані люди у віці від 30 до 59 років не так вже й давно почали, а показники імунної системи коливаються від мінус 70,83%. до мінус-71,34%.

Навіть підлітки віком від 18 до 29 років перебувають у цьому регіоні на рівні мінус 66,84%, що знижується з +11,35% у період між 51-м і 2-м тижнем, що означає, що вони зазнали найшвидшого зниження ефективності імунної системи.

СНІД (синдром набутого імунодефіциту) – це назва, яка використовується для опису низки потенційно небезпечних для життя інфекцій і захворювань, які виникають, коли ваша імунна система серйозно пошкоджена.

Люди з синдромом набутого імунодефіциту піддаються підвищеному ризику розвитку деяких видів раку та інфекцій, які зазвичай виникають лише у людей зі слабкою імунною системою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якби ефективність імунної системи досягла позначки -95%, то це впевнено свідчить про те, що у потрійної вакцинованої популяції розвинулась нова форма синдрому набутого імунодефіциту, спричиненого Covid-19, і, на жаль, на основі поточної тенденції, що спостерігається за останні 3 роки. місяців, наймолодшим віковим групам не доводиться довго чекати.

У наведеній нижче таблиці показано зниження ефективності імунної системи серед кожної вікової групи, яка була потрійно вакцинована щомісяця, а також середньомісячне зниження. Середнє місячне зниження було використано для оцінки того, коли кожна вікова група досягне 100% деградації імунної системи, тобто повного збою імунної системи, на основі відомої роботи імунної системи станом на 9 тиждень 2022 року.

Усі тричі вакциновані дорослі втратять 100% своєї імунної здатності (до вірусів і деяких видів раку) протягом 5 місяців, але люди віком від 18 до 39 років втратять її до середини квітня 2022 року, а потім 40-49- річних дітей, які втратять його до середини травня. Тоді у цих людей буде повноцінний синдром набутого імунодефіциту.

Спочатку Pfizer стверджував, що їх ін’єкція мРНК має ефективність до 95%. Ці цифри чітко показують, що це твердження є хибним, але ми не думаємо, що хтось коли-небудь уявляв, що цифри показують, що вакцини не просто втрачають ефективність з часом до нульової ефективності, але натомість поступово завдають шкоди імунній системі, поки не буде негативна ефективність. реалізований.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: The Expose

Варто зазначити, що Exposé піддається жорсткій цензурі таких інформаційних систем, що знаходяться у руках сильних світу цього, а саме: Google, Facebook, Twitter і навіть PayPal.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності