Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Буданов вступив до аспірантури, – щоб не мобілізували?..

Керівника Головного управління розвідки України Кирила Буданова помітили у переліку вступників до аспірантури університету «Острозька академія» на Рівненщині. Він перший у списку на спеціальність «Політологія».

Про це повідомляє видання Суспільне, посилаючись на рейтингові списки вступників в аспірантуру НаУОА 2023-2024.

В університеті також підтвердили цю інформацію, керівник ГУР обрав вечірню форму навчання.

«У зв’язку з тим, що академію закінчив Головнокомандувач (Валерій Залужний), дев’ять бойових генералів і командувач 30-ї армії, академія стала популярною. Тут є досить потужний молодий викладацький науковий склад і абсолютно нічого дивного, що до академії вступають в магістратуру чи аспірантуру найвідоміші особистості в Україні», — розповів ректор Острозької академії, Герой України Ігор Пасічник.

Це ще не зарахування в аспірантуру, а поки рейтинг тих, хто допущений, зазначив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наказу про зарахування ще немає.

«Острозька академія зараз входить у трійку найкращих університетів не тільки в Україні. Якщо УКУ приватний університет, то залишилися Києво-Могилянська академія та Острозька академія. Цілком закономірно, що до нас ідуть вступати. Тим більше, що ми маємо таку спеціальність як «Національна безпека» та «Політологія», які якраз пов’язані із питаннями, що стосується військової справи», — додав Ігор Пасічник.

Варто зазначити, що Кирило Буданов у 2007 році закінчив Одеський інститут Сухопутних військ.

Нещодавно президент України Володимир Зеленський присвоїв начальнику Головного управління розвідки Міноборони Кирилу Буданову звання генерал-лейтенанта.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов спростував повідомлення західних ЗМІ, що його стримували уряди країн-партнерів України від проведення деяких операцій проти країни-окупанта.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності