Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Будівельна афера в районі міського озера

Мешканці Івано-Франківська кажуть, що опинилися без житла і без грошей, придбавши квартири в новобудові на Ленкавського. На одну квартиру в новобудові на Ленкавського, 4а, виявилося по три власники.
В даний момент відомо більше десятка потерпілих. Але люди вважають, що таких більше, просто деякі покупці ще не підозрюють, що їх «кинули». У правоохоронних органах зареєстровано не одне звернення і заяви від потерпілих. Деякі покупці шукають правди уже рік.
Архбудконтроль видав декларацію про готовність об’єкта. Люди розповідають, що будівництво провели з порушеннями: фасад недороблено, замість семи поверхів збудували десять, відсутні сходи у під’їзд, а замість ліфта – порожня шахта. Мешканці Івано-Франківська вдалося добитися скасування декларації Державної архітектурно-будівельної інспеції України, а правоохоронці порушили кримінальне провадження.
Про те, що на одну і ту ж квартиру виявилося по кілька власників, господарі дізнавались коли збирались робити ремонт. Мешканка Івано-Франківська Е. побачивши у купленому помешканні робітників, які ставили підігрів підлоги, спочатку зраділа, вирішивши, ще подарунок забудівельників, проте згодом з’ясувалось, що квартира має ще одного власника.
Як стверджують потерпілі, забудівельник замість того, щоб питання з потерпілими, намагається відновити декларацію у суді і ввести будівлю в експлуатацію.
Нагадаємо, що втому ж районі, поруч міського озера, ведеться ще одне скандальне будівництво, пов’язане з забудовою рекреаційної зони депутатом Івано-Франківської міської ради Ріафетом Гасимовим та його підрядником будівельною компанією «Вамбуд».

За матеріалами Франик

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності