Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Будинок-сварга – сучасна реальність древнього Луцька

Питання свастикофобії, нав’язане світовою пропагандистською машиною, поступово отримує достойну терапію розумом та знанням історії й культури. Сакральний символ українців, якому вже кілька тисячоліть, з прихованою в ньому енергетичною надпотугою вперто прориває простір шаблонності і невігластва. Слово “Коловорот” або “Сварга” – «Свастя» – “Svastі” , що походить із санскриту, споріднене за значенням з нашим «щастя». Ці слова говорять самі за себе. Їх смисл і звучання ще раз підтверджують історичну спорідненість культур двох народів. Сварга будинок600

Мешканці одного з будинків на вулиці Конякіна, 25, що у Луцьку, навіть не здогадуються, що живуть у справжній архітектурній сварзі. Заклопотані повсякденністю, вони не мають часу відірвати свій погляд від побутового земного. А варто було б. Побачити це архітектурне диво можна лише з висоти пташиного польоту.

Хоча деякі дослідники вважають дію лівосторонньої сварги деструктивною, спираючись на протиставлення правосторонній, яка символізує активність і рух вперед, ця думка характерна лише для сучасного чорно-білого бачення світу, яке не було притаманне нашим пращурам. Як жіноче не може бути поганим щодо чоловічого, так і лівостороннє не може бути поганим щодо правостороннього. На відміну від правосторонньої – «сіючої», яка увібрала енергію сонця, – лівостороння сварга – «пожинаюча», перебуває під впливом місяця. А тому від руху енергії, що спричиняє цей будинок-символ на оточуючий простір, не варто чекати пожвавлення активності, адже він зумовлює заспокоєння і переосмислення. Проте якщо хтось має сумніви, у нього залишається шанс перевірити всі доводи на собі або запитати сусідів цього «сварожого луцького чуда».

Джерело: VolynTimes

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності