Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Бустерну вакцинацію для українців ВВЕДЕНО, і прогноз лоХдаун на лютий від МОЗ

В Україні офіційно вводять бустерну вакцинацію від COVID для всіх, хто раніше пройшов повний курс. На даний момент мова йде про українців старше 18 років. Водночас повідомляється про дві тисячі випадків коронавірусу зафіксовані за минулу добу в Україні, – випадковість?..

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко у Facebook.

«Підписав наказ Міністерства охорони здоров’я України Про введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 для всіх вакцинованих від 18 років, незалежно від того, якою вакциною вони прищеплювалися», – заявив колишній протеже Уляни Супрун.

Він уточнив, що бустерна доза повинна посилити ефективність вакцини і дати кращий захист від нового штаму «Омікрон».

В МОЗ запевняють, буцімто бустерна доза вакцини Moderna в десятки разів збільшує кількість антитіл до штаму «Омікрон», а в Ізраїлі зафіксували перший випадок міокардиту, викликаний даним штамом у пацієнта…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас в Україні наприкінці січня – на початку лютого прогнозується початок нової хвилі пандемії COVID-19. Штам Омікрон буде домінантним за поширенням.

Головний санітарний лікар Ігор Кузін допустив можливість введення локдауну в Україні через новий штам коронавірусу «Омікрон». Але зараз про це не йдеться.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності