Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Час на шлях до роботи є теж робочим

Європейський суд ухвалив, що час, витрачений на шлях до роботи, має вважатися частиною робочого дня. Тільки відноситься це, як зазначає ВВС, до співробітників, які не мають постійного офісу, наприклад, що виїжджають на адресу доглядальницям або комівояжерам.

Тепер роботодавцям доведеться організовувати графік підлеглих таким чином, щоб їх перший і останній виїзди за день займали якнайменше часу, а пункти призначення знаходилися ближче до будинку.

Рішення прийнято на тлі триваючого в Іспанії розгляду за участю компанії Tyco, яка займається встановленням систем безпеки. У 2011 році фірма закрила свої регіональні офіси, у зв’язку з чим співробітникам доводилося їздити по різних містах країни, щоб виконати завдання.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності