Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чечени скаржаться на дезертирство кубаньців

Військова частина у Чечні поскаржилася на сотню кубанських козаків, які залишили бойові позиції в Україні, пише The Moscow Times.

У розпорядженні видання подали скаргу губернатору Краснодарського краю від в/ч № 16544 з Чеченської республіки. У тексті сказано, що друга рота БАРС-11, сформована із кубанських козаків під командуванням підполковника Валерія Єфремова, у кількості близько 100 осіб самовільно залишила позиції.

Зокрема зазначається, що козаки відмовилися йти у наступ, саботували накази та розпивали спиртне. Загін подавав “негативний приклад іншим військовослужбовцям”.

Зазначимо, що історично запорізьких козаків Катерина-ІІ заселила на територію Кубані, що межує з Кавказом, саме з метою війни з чеченами та іншими горцями, що кубанські козаки, які ще донедавна балакали виключно українською, успішно й робили останні 200 років, а чечени дивуються, чому ті не хочуть разом з ними воювати проти України…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності