Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Чекаємо гусарів верхи на крилатих ракетах і піхоту в спідницях без білизни…

В той час, як за чутками співробітники американського посольства евакуйовують із України свої сім’ї,  українки вже чекають на польських гусар верхи на крилатих ракетах та вояків, які не носять під спідницями білизни, а тому явно крутіші будь-яких янкі…

Велика Британія анонсувала створення нового союзу з Польщею та Україною. На такий крок офіційний Лондон готовий піти через загрозу російської агресії на українській території.

Про це під час виступу в Інституті Лоуі повідомила міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс.

Ініціатива створення альянсу належить саме Лондону. Такий альянс допоможе захистити Європу, – Трасс.
Глава МЗС вважає, що співпраця країн допоможе захистити свободу та демократію в Східній Європі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також Британія готує новий пакет підтримки України – мовиться про оборонне озброєння.

Ми працюємо з нашими партнерами над заходами впливу, спрямованими на російський фінансовий сектор та фізичних осіб. Ми також зміцнюємо наше партнерство після переговорів в Лондоні в грудні – і ми сприяємо новим тристороннім зв’язкам з Польщею та Україною, – повідомили у пресслужбі британського уряду.

Міністерка звернулась до всіх союзників, вона закликала активізуватись та продовжити підтримку України та впливати на Росію задля деескалації.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності