Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чехи здолали фінське лицемірство і підтримали Україну на чемпіонаті світу з хокею (фото)

Та сама Фінляндія, яка два місяці тому раптово вирішила вступати у НАТО і куди на відміну від України вже незабаром вступить, і яка заявила, що пори це не дозволить розміщення на своїй території баз НАТО!!! Фінляндія, прем’єрка якої вчора відвідала Київ та Бучу, заборонила вивішувати прапори України на чемпіонаті світу з хокею, який проходить в цій скандинавській країні, щоб не лютити Росію…

Тож попри такий цинізм і ницість Фінляндії чеські вболівальники на чемпіонаті світу з хокею – 2022 знайшли спосіб обійти правила і вивісити український прапор.

Фанати принесли біле полотно з написами англійською. Напис зверху – Blue colour, знизу – Yellow colour, а посередині – Imagine (див. головне фото).

Зазначимо, що під час матчу чемпіонату світу з хокею-2022 між збірними Чехії та Латвії вболівальники вивісили український прапор. Фанати чеської команди вирішили в такий спосіб висловити підтримку Україні. Проте вже за п’ять хвилин після цього його довелося зняти, бо в цю ситуацію швидко втрутилися стюарди та зняли прапор. Пояснюється це рішення правилами ІІХФ на матчах чемпіонату світу повинні бути прапори лише тих країн, які беруть участь у турнірі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прикро і соромно, що сучасні фіни забули, як їхні діди у 1939-1940рр. героїчно пермогли багаторазово переважаючу чисельно їх та по озброєнню радянську армію…

ФОТО: фінська прем’єрка в Бучі

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності