Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ЧЕМПІОНАТ ЧИ КАТАННЯ ГОЛОЮ ДУПОЮ З ГОРИ?

Інформагенція ProZak оприлюднила шокуючі фотографії з проведення Чемпіонат України та Кубок України з гірськолижного спорту на горі Красія, що на Закарпатті, яке викликало значний резонанс в країні.

Відомо, що на ці змагання приїхав сам міністр молоді та спорту Ігор Жданов, який хоч і натякнув, що погодні умови несприятливі для змагань, але, мовляв, керівництво гірськолижного курорту “Красія” зробило все для того, щоб чемпіонат пройшов на високому рівні, на що закарпатські чиновники лише мовчки задоволено кивали головами. Хоча було зрозуміло, що Жданов явно лукавив, адже учасники змагань відразу відчули на собі і своєму спорядженні весь жах цих “хороших” умов.

Як розповідають очевидці та учасники чемпіонату, снігу фактично не було. За один спуск майже повністю “вбивалися” лижі. Не кажучи вже про травмування…

Тим не менше, змагання якось провели і навіть нагородили учасників. Але вирішили це зробити за скороченою програмою. Всі погодилися на таке скорочення і навіть купили квитки на потяги. А ось, зі слів очевидців, високі чиновники, які поселилися в гарному готелі в горах, чомусь не поспішали повертатися додому і залишилися тут ще й на вихідні. Надійшов суворий наказ проводити чемпіонат по повній програмі. Таким чином цей жах, який вже фактично не має нічого спільного зі спортом, тривав і в суботу і навіть зараз триває…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І ось нарешті в мережі появилися нові шокуючі фотографії з цього чемпіонату, які підтверджують, що умов для змагань не було, тому спортсмени понищили свій спортивний інвентар та зазнали численних травм.

Підсумувати все це дійство можна двома коментарями спортсменів-гірськолижників із соцмереж. Перший написав, що «після такого катання почуваєшся наче голою дупою з гори з’їхав»…

А ось інший був менш скупішим на слова з цього приводу: “Мені от цікава позиція тренерів. Тримати язик в задниці? Навіть фотки бояться виставити! Де та професура яка шастає по Європі? Або спеціалісти по збору і розповсюдженню інформації? Чого мовчите? Що,. подобається як над вами знущаються? Та хрен з вами – над дітьми ж знущаються! Чи ви там так замазані що боїтеся? За що? Вид спорта “за свої”, ви тратите свої гроші і ще скидаєтесь на дядю! Всі мовчать! От так і живем…”.

Тому дійсно виникає логічне запитання: а чому чемпіонат вирішили провести саме на Красії, знаючи про те, що тут доволі низька висота і з потеплінням сніг зовсім не тримається? Адже можна було б провести змагання чи на Буковелі, чи Драгобраті?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як пояснює сама місцева інформагенція, посилаючись на власні джерела, вся справа тому, що лижна федерація у сварці з «Буковелем», але навіть не в цьому головна проблема. Проблема в одному чиновнику з лижної федерації, який… має у власності “Красію”…

vvuuutttyyywwwqqqrrr

Очевидці також опублікували фото розкішного готелю, у якому жило міністерське та спортивне чиновництво:

eee

1-63-28

112233310302744_1739599236254360_1018648770275721613_n10421279_1739599162921034_4366435898497103364_n

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності