Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Через Байдена Кулеба не полетів сьогодні до Брюсселя

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба скасував візит до Європи на анонсовану зустріч з європейськими міністрами закордонних справ у Брюсселі. Вона мала відбутися перед засіданням Ради ЄС.

Про це він написав у Twitter.

«Я вдячний Естонії за пропозицію щодо спільних прямих закупівель зброї та боєприпасів, які можуть початися з надання країнами ЄС 1 млн 155-мм снарядів. Попри те, що не можу сьогодні бути особисто присутнім на #FAC, ми рішуче підтримуємо ініціативу та закликаємо втілити її в життя», – зазначив Кулеба.

Причину відміни візиту Дмитро Кулеба не назвав. Проте він зробив заяву на фоні чуток про приїзд топгостей до Києва.

Раніше повідомлялося, що глави МЗС країн G7 вирішили посилити санкцій проти росії та держав, які матеріально підтримують військову агресію проти України. Ця домовленість була досягнута під час Мюнхенської безпекової конференції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що на полях Мюнхенської безпекової конференції міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся з державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності