Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Через COVID в Україні занедбали щеплення від ПОЛІОМІЄЛІТУ

Ситуація з щепленнями від поліомієліту залишається дуже поганою. Як результат в Україні вперше за багато років поліомієліт був виявлений у 17-місячної дитини.

Про це заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін.

Уточняться, що на засіданні Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (комісія ТЕБ та НС) прийняли рішення доручити керівникам ОДА терміново забезпечити заходи щодо імунізації від поліо-невакцинованих дітей віком до 5 років включно.

Крім того, по всій країні буде посилено епідеміологічний нагляд за випадками гострого млявого паралічу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
«Ми повинні терміново посилити захист інших дітей, які відтепер також під загрозою інфікування. Адже найбільш вразливі до поліо – саме діти до 5 років», – каже головний санітарний лікар України Ігор Кузін

Раніше ми писали, що в Рівенській області після виявлення поліомієліту у 1,5-річної дитини почалася повторна вакцинація дітей від інфекції, А тих, хто не прищеплюється — в школу не пустять.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності