Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Через “наступ москалів” рятувальникам довелося з криниці діставати жінку перелякану (фото)

У селі Вознесенське Золотоніського району Черкаської області 62-річна жінка вирішила сховатися у 20-метровій криниці після того, як надивилася жахливих новин.

Повідомлення про інцидент до рятувальників Золотоніської, 8 Державно пожежної-рятувальної частини надійшло близько 18:00.

Вони виявили пенсіонерку живою і при тямі та відразу викликали бригаду медиків. Діставати жінку з криниці допомагали сусіди. За їх словами, сільчанка пробула у криниці понад добу.

Очевидно, приводом для свідомої хованки стали телевізійні новини, після яких пенсіонерка зробила висновок про військовий напад загарбників. Вона зібрала у сумку нехитрий пожиток: подушку, деякі речі, ще й печива прихопила.

Рятувальники дістали жінку та передали бригаді швидкої допомоги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За інформацією медиків, у жінки виявили перелом лівого стегна та правої гомілки.

З цими травмами пенсіонерку транспортували до Золотоніської багатопрофільної лікарні.

Висновок один, якщо й справді наступатимуть москалі, а всі жінки почнуть ховатися у колодязях та ще й від страху дзюрити  туди (а якщо добу посидіти там, то і не тільки), тоді буде, як нині у Криму, й москалі самі повиздихують від спраги…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності