Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Чергова дитина-Мауглі із гірського села на Прикарпатті (фото)

Про це написала у соцмережі Фейсбук Marta Levchenko.0_5d6a4b96ef2cd

Сьогодні в старому хліві на окраїні села під лісом в Івано-Франківській області знайшла малького мауглі… малюк не говорить, виє як маленький вовк, не вилазить з своєї схованки і втікає від людей… наче маленьке налякане звірятко, яке живе собі сам по собі, сім‘я дуже бідна. Сусіди сварять нащо народила от вона і ховає тих дітей…От знаєте, я так багато горя і нещасть дітей бачила через той осуд земних суддів… це не просто гординя, я хочу, щоб кожен хто засуджує, усвідомлював , що несе відповідальність за кожну сльозу, зламану долю і страх людини яку осудив… розумів, яку шкоду приносить своїй душі, і задумався, як проходитиме його суд там, на хмарах, справедливий суд…”, – йдеться в дописі.5_5d6a4b99ea16d

Бідолашну дитину знайшли у селі Луковище (Голодівка) на Рогатинщині.

Також жінка додала, що волонтери допоможуть маленькому Володі та спробують загоїти його страх і повернути до життя та дитинства.3_5d6a4b993d616

Такі історії мають приводити нас до роздумів і можливо до переосмислення, можливо варто почути, обійняти, порадити і підтримати, підставити плече там, де ще можна втримати…”, – розповідає пані Marta Levchenko.

Зазначимо, що подібний випадок на Прикарпатті, коли знайшли дитину-Мауглі, не перший. Також подібні повідомлення щороку надходять з різних куточків України, які свідчать про сумну соціальну статистику.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності