Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЧЕРГОВЕ ГЕНІАЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП)… 24-річного екс-мнеджера компанії Roshen Дмитра Вовка. Відповідний документ оприлюднено 29 червня на сайті глави держави.

До цього, з 30 груд­ня 2014 року Д. Вовк був виконуючим обов’язки голови НКРЕ.

Таким чином із легкої руки Президента Порошенка ключову державну структуру у сфері енергетики очолив 24-річний юнак, попереднім місцем роботи якого була компанія Roshen.

У «шоколадній» корпорації Дмитро Вовк працював з березня 2013 року на посаді національного менеджера і відповідав за «відносини з провідними роздрібними мережами, маркетинг і мерчандайзингову підтримку провідних роздрібних мереж, аналіз динаміки продажів, підтримку департаменту маркетингу при формуванні цін на продукцію».
Втім був звільнений із компанії «через незадовільні результати своєї діяльності, не продемонструвавши високої кваліфікації на посаді менеджера», – йдеться у повідомленні на офіційному сайті корпорації Roshen.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До призначення у «Рошен» нинішній керівник державного регулятора української енергетики трудився помічником віце-президента з корпоративних фінансів компанії Інвестиційний капітал Україна. Ця компанія належить нинішній голові НБУ Валерії Гонтаревій, у ній також раніше працював нинішній міністр енергетики та колишній голова НКРЕКУ Володимир Демчишин.

Профільної енергетичної освіти у Дмитра Вовка немає – серед своїх професійних навичок у професійній мережі LinkedIn він вказав лише «корпоративні фінанси, бізнес-стратегії, фінансове моделювання, фінансовий аналіз, агробізнес, роздрібну торгівлю».

Вперше в історії існування НКРЕКП обов’язки її голови виконує не лише людина, яка не має жодного стосунку до енергетики, а навіть ніколи не була членом Нацкомісії з питань тарифів.

Згідно з пропозиціями Енергетичного співтовариства, голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, повинні обиратися на основі публічного конкурсу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, можемо вважати, що це чергове геніальне призначення на шляху до обіцяного всім «покращення».

Джерело: Ціна життя

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності