Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Чергове смертельне ДТП українського автобуса у Польщі (фото)

Вчора, 21 березня, близько 23 години, на трасі А4 між вузлом Ярослав-Східний та вузлом Перемишль сталася серйозна аварія. Автобус наїхав на огорожу і впав з обриву. 1 людина загинула, 9 поранено.

Про це повідомляє польське видання Nowiny24.pl

За повідомленнями аварійних служб, автобус з українськими реєстраційними номерами врізався у шлагбауми в кінці виїзної смуги у Кашичах, а потім впав у кювет.

В автобусі було 10 людей, у тому числі двоє водіїв. Одна людина загинула, 5 госпіталізовано, а ще 4 залишились на місці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз проводиться рятувальна операція. Працює 19 пожежних команд. Дорога до Корчови була повністю перекрита. Поліція направляє машини в об’їзд до східної розв’язки Ярослава. Погодні умови дуже погані: сніг та ожеледиця.

Два тижні тому там же, на виїзді з Кашич, сталася трагічна аварія. Український тренер з 57 людьми на борту прорвав захисні бар’єри, звалився з обриву та перекинувся на бік. 5 людей загинули, 39 отримали поранення.

Інцидент стався точно у тому самому місці, де двома тижнями раніше сталася масова аварія.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цього разу автобус знову з’їхав із шляху, пробив енергоємні бар’єри та впав у глибоку придорожню канаву. Свідками аварії стали співробітники Національної адміністрації доходів, які їхали по автостраді.

“Перша бригада медичного порятунку з Перемишля з’явилася на місці аварії приблизно через 10 хвилин, негайно розпочавши медичну допомогу постраждалим. З’ясувалося, що 10 людей подорожували автобусом, один з яких помер на місці, п’ять отримали тілесні ушкодження: голова, хребет, грудна клітка, кінцівка, черевні пошкодження та, з пріоритетом у жовтому кольорі, були направлені в лікарні м. Перемишля (3 людини), у Пшеворську (1 особа) та в Любачуві (1 особа)“, – каже Марек Яновський, прес-секретар провінційної станції швидкої допомоги у Перемишлі.

Решта чотири пасажири були позначені зеленим пріоритетом і перевезені до гуртожитку в Ярославі. В рятувальній операції взяли участь загалом 10 бригад медичного рятування та 19 підрозділів Державної пожежної охорони, добровільної пожежної частини, поліції та служб технічного обслуговування автомагістралей.

Діяльність аварійних служб була завершена в 1:00 ранку.

Про подію було повідомлено Генеральне консульство України у Любліні.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності