Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Чергове вбивство у військовій частині ЗСУ, – чому “косять” від армії

У військовій частині 3027 Національної гвардії України, що розташована у місті Вишгороді Київської області, помер солдат.

За інформацією, яку передали батьки військовослужбовців журналістам, його побили.

Так, за їхніми словами, хлопця примусили відтискатися, а потім інший військовий “вдарив його ногою у груди після чого у солдата обірвався тромб і він помер“. Батьки військовослужбовців говорять, що померлий служив лише три місяці, а той, хто з нього знущався, був на службі вже рік. На їхню думку, такі неуставні взаємини у цій військовій частині відбуваються регулярно.

У самій же військовій частині журналістам смерть бійця підтвердили і заявили, що наразі ведеться слідство.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так, дійсно 3 жовтня помер військовослужбовець. Наразі Військова прокуратура та ДБР проводять слідство. Я не маю права більше коментарів з цього приводу давати. Слідство проводиться. Взаємозв’язок між причинами та наслідками встановить слідство“, – сказав Ігор Юрченко, в. о. командира військової частини 3027.

Натомість у Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері нам повідомили, що вони не займаються слідством.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

У Військової спеціалізованої прокуратури минулого року відібрали слідчу функцію, тому Вам потрібно звертатися до ДБР“, – пояснив Андрій Кісельов, прессекретар прокуратури.

Згодом у тій же Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері журналістам повідомили, що вони у цій справі здійснюють процесуальне керівництво і, що наразі підозрювана особа вже затримана.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ми здійснюємо процесуальне керівництво, ми є прокурорами у цьому провадженні. З попередньо встановлених даних, особа вдарила померлого не ногою, а рукою. На сьогоднішній день встановлюються усі обставини. Затримана особа, підозрювана у вчиненні відповідного злочину. Деталі злочину встановлюються“, – додали у пресслужбі прокуратури.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності