Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Чергові російські грантоїди із Заходу обізвали Крим “російським”

Проросійська, як це тепер підтвердилося, правозахисна організація Human Right Watch опублікувала у своїх щоденних зведеннях мапу України без Криму.

Крим на мапі правозахисників був зафарбований у сіруватий колір, яким була позначена росія.

Після згадки про інцидент в українському сегменті соцмереж  Human Right Watch просто видалила з тексту зображення без жодних згадок про допущену помилку. У кешованій версії сайту показана історія змін матеріалу.

Раніше повідомлялося, що словенський телеканал RTV Slovenija під час ефіру позначив український тимчасово окупований Крим, як територію рф. Пізніше там заявили, що сталася технічна помилка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що посольство України в Іспанії закликало міністра освіти відкликати з усіх шкіл країни підручники для 6 класу, де окупований Крим на мапі зобразили частиною рф.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності