Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЧЕРГОВИЙ КРЕДИТ «ІМЕНЕМ НАРОДУ» ДЛЯ МІНЕНЕРГЕТИКИ?

Україна підписала угоду з одним з банків США на 260 млн. дол., що припускає фінансування проектів в атомній сфері. Про це повідомив громадськість міністр енергетики і вугільної промисловості країни Ігор Насалик.

За його словами, домовленість була досягнута в ході недавнього візиту урядової делегації України в США на чолі з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

«Було підписано угоду, в тому числі і міністерством, на 260 млн. дол. з американським банком, яке дає можливість диверсифікувати потоки і поставки твелів, замінюючи їх на Westinghouse, але і ядерних відходів», – сказав міністр Насалик.

Проте, інших подробиць домовленості Міністр чомусь не уточнив, адже якщо гроші є кредитованими, то громадянам України не завадило б знати, навіщо іменем народу і під гарантії народу беруть кредити, про умови і відсотки яких ніхто не рахує за потрібним повідомляти цей народ?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами вітчизняних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності