Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЧЕРГОВИЙ ПІАР САДОВОГО?

Враховуючи напружену соціальну ситуацію, пов’язану з введенням Державним підприємством НЕК «Укренерго» графіків аварійних відключень по Україні і на Львівщині в тому числі, ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською облдержадміністрацією розробило регульовані графіки аварійних відключень.

Це дозволить попередньо інформувати мешканців Львівщини про застосування графіків аварійних вимкнень з вказанням населених пунктів, вулиць та часу перерви в електропостачанні.

На даний час регульовані графіки аварійних відключень погоджені Державною енергетичною інспекцією, Антикризовим енергетичним штабом Львівської області та районними державними адміністраціями Львівщини, окрім адміністрацій Червонограда та Самбора.

Попри це, голова Львівської облради Петро Колодій під час засідання президії заявив, що «Львівобленерго» займається шкідництвом і диверсійною роботою, і додав, що або обленерго буде працювати, або депутати ЛОР будуть ставити питання перед ВРУ щодо націоналізації підприємства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також, слід зауважити, що Львівська міська рада на чолі з головою міста відомим піарником Андрієм Садовим, який за чутками на наступних місцевих виборах знову планує поборотися за своє нинішнє крісло, а згодом і за президентське, відмовилась погоджувати регульовані графіки аварійних вимкнень по місту Львову.

І це тоді, коли Об’єднана енергетична система України сьогодні працює як збалансований єдиний механізм, а електричні мережі львівщини є невід’ємною складовою енерго-системи україни і відокремити їх неможливо.

Розбалансування ж цілісної роботи Об’єднаної енергетичної системи України є недопустимим, так як може призвести до важких економічних та соціально-криміногенних наслідків для всієї України та Львівщини в тому числі, заявляють в ПАТ «Львівобленерго» у відповідь на відмову Садового.

Ярослав Гібура

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності