Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Черкаський «УДАР Віталія Кличка» ПО ГОЛОВІ

Klu4ok klПолітична партія «УДАР Віталія Кличка» очевидно визначила один з головних принципів своєї роботи – ні дня без скандалу.
Однак та інформація про яку піде мова далі є неординарною, шокуючою навіть для такої безпринципної і демагогічної партії як «УДАР».
Декілька маловідомих всеукраїнських видань опублікували внутрішнє партійне розпорядження №190 «Про організацію заходів з протидії акціям протесту» за підписом заступника голови партії Артура Палатного яке було надіслано в регіональні організації партії.
Зважаючи на маловідомість ресурсів які його публікувалиa та недовіру до можливості таких суто «бандитських» методів політичної боротьби навіть такою безпринципною партією як «УДАР» ми перевірили дану інформацію по власних каналах у Центральному апараті партії. Нажаль вона підтвердилася.
Тому публікуємо дане скандальне розпорядження яке «не лізе ні в які ворота» у відношенні до заяв представників партії щодо власної демократичності та європейськості. Фото розпорядження.
Найбільш цікавим і показовим виглядає пункт 2 розпорядження:
– Здійснювати тиск у тому числі і фізичний на вказаних осіб з метою недопущення проведення в подальшому подібних акцій протесту, – йдеться у розпорядженні.
Зрозуміло із регулятивної частини розпорядження на такі дії вище керівництво партії «УДАР Віталія Кличка» сподвигли акції громадянського руху «УДАР-кидалово». У документі прямо йдеться про те, що розпорядження видано згідно вказівки лідера партії Віталія Кличка.
Фактично опублікований документ засвідчує, що лідер партії дає завдання керівникам регіональних організацій партії знайти спортсменів чи представників криміналітету які б фізично зупинили діяльність активістів громадського руху шляхом «Удару ПО Голові».
Більше того активісти руху «УДАР-кидалово Черкаси» вже публічно зверталися із заявами до правоохоронців про загрозу фізичної розправи з боку Черкаських ударівців над собою. За фактами цих заяв за інформацією нашого видання проводиться перевірка.
Очевидно, що публікація цього документу має перевести дану перевірку з простої формальності у справжнє розслідування.
Наше видання зацікавила офіційна позиція з приводу появи такого скандального розпорядження представників Черкаського «УДАРу» та інших опозиційних сил регіону.
В Черкаському «УДАРі» поки що не готові коментувати даний факт. Заступник голови Черкаської міської організації партії Дмитро Личко відмовився коментувати дану інформацію.
Голова обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар також з неособливим бажанням надав коментарі з цього приводу.
– Я не беруся оцінювати і коментувати внутрішньопартійні справи партії «УДАР», тим більше оцінювати справжність документу, нібито за підписом одного з керівників цієї партії, на яку Ви посилаєтесь, – повідомив Юрій Ботнар.
Очільник свободівців нічого поганого у підготовці «опозиційних-тітушок» не побачив.
– Я не бачу жодних причин для наявності з нашого боку претензій до обласної організації «УДАР». Ми всі маємо спільну мету – подолання режиму Януковича. Очевидним є і те, що кожна політична сила в Україні мусить бути готовою до захисту учасників своїх заходів та свого членства, припинення провокативних дій на своїх заходах, – додає Юрій Ботнар.
Член політради ВО «Батьківщина» Максим Поляков ще не бачив скандального документу а з слів журналіста нашого видання сказав наступне.
– Я зараз не можу коментувати названий документ з Ваших слів бо я особисто його не бачив. Але на те ми й опозиційні партнери щоб ми не втручалися у внутрішньопартійні справи одне одного. Я думаю тут мої коментарі недоречні, – пояснив Максим Поляков.
Однак після настійливого прохання все-таки прокоментувати бажання «УДАРу» фізично знищувати своїх опонентів, батьківщинівець пообіцяв надати коментар пізніше.
Як бачимо, деградація опозиційних сил триває і за боротьбою з «ненависним бандитським режимом» вони втрачають рештки людського сприйняття дійсності, а в результаті можуть привести до влади ще більших неадекватів.
Підготував: Олександр Безпрозванний

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності