Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чернігівська ОВЦА погодила виставку дронів, – співорганізатор

Співорганізатор нинішньої виставки дронів у Чернігові, Марія Берлінська, уточнила, що дозвіл на проведення заходу надала обласна військова цивільна адміністрація (ОВЦА)!!!

Для тих, хто не знав, хто така Берлінська, коротко скажемо:
Марія Берлінська, – це керівниця “Центру підтримки аеророзвідки” та ГО «Інститут гендерних програм», який спеціалізується на підготовці аеророзвідників для фронту.

Це вказує на те, що захід був прямо чи опосередковано військовим. Проводити його в центрі міста, яке знаходиться за якусь сотню чи дві кілометрів від російських ракетних установок в місті, де нема належного ППО, – це злочинна недбалість.

І ще, організатори функціонери з Офісу Президента та Віце-прем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, якого хотіли готувати на крісло Прем’єра.

Нагадаємо, російські війська близько 11:30 ранку 19 серпня вдарили по центру Чернігова балістичною ракетою.
Станом на 19:00 пошуково-рятувальну операцію на місці удару російських загарбників у Чернігові завершено, кількість постраждалих зросла до 136 людей, 7 загиблих. Серед постраждалих 15 дітей та 15 працівників поліції.

В Чернігові пошкоджений драмтеатр, господарський суд, будівля ОВА, будинки, магазини, кав’ярні, повідомив обмудсмен Дмитро Лубінець.

“Поблизу зупинка громадського транспорту, на ній зупинився рейсовий автобус для посадки і висадки пасажирів. На жаль, багато жертв саме в цьому місці. У вихідний день у центральній частині міста завжди було людно”, – розповів він

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, про те, що у Чернігівському драмтеатрі буде такий захід не знали хіба ліниві, бо анонсували його всі ЗМІ міста та області х легкої подачі організаторів.
Загалом дана трагедія один в один нагадує минулорічний приліт «кинджала» у Вінницю, де тоді так само відбувався важливий збір, який так само анонсували всі місцеві та столичні ЗМІ, а врезультаті був так само приліт….
У Чернігові оголосили триденну жалобу, з 19 по 21 серпня, через російський теракт, повідомив в.о. мера міста Олександр Ломако.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності