Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ЧЕРВОНА ГІДРА ПРОКИНУЛАСЯ ІЗ ВДАВАНОЇ СПЛЯЧКИ, – вони доручили рф й далі очолювати СВІТОВУ РЕВОЛЮЦІЮ

Слід замислитися, коли в короткий час з усіх куточків Світу лунають повідомлення про злочини вчинені відкрито чи приховано терористами чи шпигунами, які, маскуючи свої злочини під марксистськими лозунгами, пов’язані із червоною росією, слід зрозуміти, що ідеологи світової революції нікуди не зникли і як тоді, вони залишають офіційну роль головного провідника своєї апокаліптичної ідеї росії із її варварським населенням. А отже Світ стоїть на межі чергового вибуху…

1.

Поліція Берліна евакуювали людей з будинку, де переховувалася учасниця колишньої ліворадикальної групи «Фракція Червоної армії» (Red Army Faction – RAF). Евакуацію провели через виявлену вибухівку, пише The Guardian.

Очевидці розповіли, що працівники відділу знешкодження вибухонебезпечних предметів виносили боєприпаси довжиною приблизно в 30 см. Є припущення, що це патрон від базуки, яку Деніелла Клетте та її двоє спільників несли під час пограбування вантажівки з готівкою в Кремлінгені, Нижня Саксонія, у 2019 році.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Трійця також була озброєна базукою та автоматом Калашникова під час спроби пограбування супермаркету в Штурі, Нижня Саксонія, у 2015 році.

«На даний момент наші фахівці вилучили одну гранату з квартири на Себастьянштрассе в Кройцберзі та знешкодили її в безпечному місці. Інші об’єкти ще досліджуються», – повідомила поліція пізно ввечері середи.

«Фракція Червоної армії», створена Штазі під кураторством КДБ, яку часто називали за іменами засновників бандою Баадера-Майнгофа, сіяла хаос по всій Німеччині вибухами, викраденнями людей, вбивствами та збройними пограбуваннями в 1970-х і 1980-х роках.

Група офіційно розпалася в 1998 році, і Клетте разом зі спільниками Ернстом-Фолькером Штаубом і Буркхардом Гарвегом, які належали до так званого третього покоління RAF, пішли в підпілля, щоб уникнути розкриття.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше у Мерсіні, що на південному сході країни, турецька поліція затримала росіянина, якого підозрюють у зв’язках з ІДІЛ. Він працював на АЕС «Аккую» за підробленими документами.

Також нагадаємо, що у Стамбулі за підозрою у причетності до смертельного нападу на церкву затримали двох іноземців, серед яких є громадянин рф.

2.

Американські республіканці давно говорять, що в США до влади дорвалися приховані марксисти. До них вони відносять таких ліберал-демократів як подружжя Клінтонів, Обаму та… Байдена, і ті політичні оглядачі та аналітики, які десятиліттями уважно стежать за ними, скажуть, що не буває диму без вогню – марксистські агенти сьогодні, мабуть, є в усіх ешелонах тамтешньої влади?!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Колишній посол США в Болівії Віктор Мануель Роча, який обіймав посаду з 2000 по 2002 рік, визнав себе винним за звинуваченням у шпигунстві на користь комуністичної червоної Куби протягом десятиліть. Про це свідчать судові протоколи, опубліковані в четвер.

Про це пише Reuters.

Міністерство юстиції США назвало це однією з наймасштабніших і найтриваліших інфільтрацій іноземного агента в уряд США.

Рочі у грудні було пред’явлено звинувачення у скоєнні кількох федеральних злочинів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

США звинуватили Рочу в тому, що з 1981 року він таємно підтримував Кубу і її підпільну місію зі збору розвідувальної інформації проти Вашингтона.

У середині лютого він не визнав себе винним, а в четвер сторони у справі оголосили, що він “змінить свої свідчення”, згідно із записом в американській онлайн-системі судових записів. У ньому додається, що винесення вироку призначено на 12 квітня.

Роча був заарештований у грудні. Його законний представник не відразу відповів на запит про коментар.

Роча працював у Державному департаменті з 1981 по 2002 рік, повідомив Департамент юстиції, коли йому було пред’явлено звинувачення. Він входив до Ради національної безпеки Білого дому з 1994 по 1995 рік, а також працював радником командувача Південного командування збройних сил США приблизно з 2006 по 2012 рік, додали у відомстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно з судовим документом, Роча зізнався у своїй багаторічній роботі на Кубу під час низки зустрічей у 2022 і 2023 роках з агентом ФБР під прикриттям, який видавав себе за таємного представника кубинського Головного розвідувального управління.

Раніше російському шпигуну Сєргєю Черкасову, який зараз знаходиться у бразильській тюрмі за підробку документів, оголосили нове звинувачення. Зокрема слідчі вважають, що він відмивав гроші.

У Європарламенті може бути більше російських шпигунів, ніж нещодавній випадок з Тетяною Жданок. Так вважають латвійські депутати, повідомляє видання Politico.

3.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ядерна гонка озброєння, якщо й ненадовго припинялася, то сьогодні вона набирає нових обертів:

Командувач Стратегічним командуванням США Ентоні Коттон на зустрічі з законодавцями США заявив, що зараз важливо пришвидшувати темпи модернізації ядерної тріади США через протистояння з Китаєм та росією.

Про це пише Пентагон.

За його словами, огляд ядерної ситуації за 2022 рік визначив модернізацію ядерного арсеналу США, як головний пріоритет для підтримки потужного ядерного стримування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності