Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЧОМУ КОЛОМОЙСЬКИЙ НАЗВАВ АБРОМАВІЧЮСА МАВПОЮ?

Опальний екс-губернатор Дніпропетровський області Ігор Коломойський, стверджує, що у міністра економіки Айвараса Абромавічюса є громадянство Бразилії.

Про це він заявив в інтерв’ю LB.ua, коментуючи свою заочну полеміку з паном Абромавічюсом.

Як відомо, наприкінці минулого тижня в ході засідання наглядової ради «Укрнафти» Коломойський назвав міністра мавпою.
«Чому саме «мавпа»? У кожному жарті є частка жарту. Як казала героїня незабутнього Олександра Калягіна (радянський актор, – ред.), «Бразилія – країна, в якій живе багато диких мавп», – сказав Коломойський, зазначивши, що – за його інформацією – у Абромавічюса є бразильський паспорт.

«У вільний від заняття бізнесом час, я тепер вивчаю у кого які паспорти і громадянство. І я дуже в цьому просунувся. Думаю, найближчим часом українське суспільство чекає багато цікавих новин», – повідомив опальний олігарх.
Крім того, в коментарі LB.ua щодо звільнення свого соратника Ігоря Палиці з поста губернатора Одеської області, Коломойський заявив, що у змінившого його Михайла Саакашвілі, крім грузинського і американського, нібито наявний ще й голландський паспорт (дружина його є голандкою, – ред.). «А тепер ще українське громадянство приймати доведеться», – резюмував Коломойський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності