Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чому не можна дозволити рф провести “референдум” в л/днр…

Якщо росіяни проведуть “референдум” у Луганській області, то це може призвести до загальної мобілізації в рф, вважає голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у коментарі “Радіо Свобода” .

“Окупанти можуть провести фейковий референдум, нашвидкуруч якось його зліпити, визнати результати.

За результатами вони всі “захочуть” вступити до складу рф. І далі вже наша деокупація тимчасово окупованої української Луганської області, на думку рф, буде “прямим нападом на росію”, і це дозволить провести загальну мобілізацію, оголосити війну”, – вважає Гайдай.

Нагадаємо:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
  • 19 вересня так звані “громадські палати” терористичних “лнр” і “днр” закликали негайно ініціювати незаконні “референдуми” про визнання їх суб’єктами російської федерації. Це відбувається на тлі просування контрнаступу українських захисників із Харківської області у Луганську.
  • В Офісі президента України запевнили росію та її спільників на окупованих територіях України, що псевдореферендуми – це фікція, яка нічого не змінить у правовому статусі захоплених земель.
  • У Луганській області поки що звільнено лише кілька сіл, але Гайдай вважає, що ситуація незабаром може змінитися. Він не виключив, що вже за “пару тижнів” почнеться відновлення адміністративного порядку і певних інституцій у деокупованій Луганщині.
  • Зараз Луганська область майже повністю перебуває під окупацією військ рф.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності