Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

ЧОМУ НЕ ОАЕ, СА, Катар чи ін. багаті мусульманські країни не приймають своїх одновірців біженців, а змушена це робити Європа?!

Іспанська влада заявляє про наплив мігрантів, які прибувають на Канарські острови, і планує використовувати військові казарми для їх розміщення, заявив міністр у справах міграції Хосе Луїс Ескріва, повідомляє The Associated Press (AP).

«Я вважаю, що в даний момент ми повинні бути готові до того, що (притулки) знадобляться», – сказав міністр.

За даними Міністерства внутрішніх справ Іспанії, цього року на Канарські острови на човнах прибуло близько 23 тис. осіб порівняно з 13 тис. за той самий період минулого року.

За його словами, Міністерство спільно з військовими оцінює доцільність використання двох казарм у районі Мадрида та інших об’єктів у південних містах Севілья і Картахена.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Збільшення кількості прибулих також спостерігається в Італії в Середземному морі, повідомляє AP.

Виникає логічне запитання: чому багатезні арабські мусульманські країни яа ОАЕ, Саудівська Аравія, Катар та інші не приймають своїх братів по вірі у себе, а замість них це повинна робити Європа під ліберальним ігом?!

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності