Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Чому Подоляк не казав це свого часу Арестовичу? – той швидше б його почув, аніж Маск

В Офісі президента розкритикувати мільярдера Ілона Маска за його висміювання про президента України Володимира Зеленського. Там заявили, що будь-яка підтримка росії зараз є прямою інвестицією у війну та геноцид українського народу.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

“Будь-яке підтримування росії сьогодні – це прямі інвестиції у війну, геноцид, убивство вільного світу, ескалацію та право на безкарність. Будь-яке мовчання чи іронізування над Україною сьогодні – це безумовне заохочення російської пропаганди, яка виправдовує масове насильство та руйнування”, – заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

За словами Подоляка, на жаль, не всі значущі медійні фігури, які перебувають за тисячі кілометрів від епіцентру війни, здатні усвідомити, що таке щоденні бомбардування та крики дітей, які втрачають своїх батьків.

“Іноді краще мовчати, правда ж Ілоне Маску?”, – правильно каже Подоляк, але чому він це досі не говорив Арестовичу, який своїм ляпанням язиком наробив більше шкоди Україні, аніж якийсь далекий там “ботан-мільярдер”?

Нагадаємо, американський мільярдер, власник соціальної мережі X та компанії Tesla Ілон Маск відзначився новою дивною витівкою. Цього разу Маск опублікував мем про президента Володимира Зеленського та допомогу Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так, Маск виклав у своєму акаунті старий мем із Зеленським, додавши на зображення цинічний підпис: “Коли минуло п’ять хвилин, а ти не попросив допомоги у мільярд доларів”. Кажуть, що Маск мав на увазі розкрадання допомоги, що відбувається в Україні, про яке все більше говорять на Заході?..

Також нагадаємо, що керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов розповів, що бізнесмен, власник компанії SpaceX, Ілон Маск не давав розпорядження вимкнути Starlink в тимчасово окупованому Криму під час атаки  українських надводних дронів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності