Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Чому терористи знову захоплюють звільнені будівлі

…про це розповів ЗМІ один з бійців АТО.

Успіху антитерористичної операції заважають міліціонери-зрадники.
Неодноразово на Сході виникали ситуації, коли будівлі або райони, вранці звільнені учасниками АТО, вже до обіду знову захоплювали сепаратисти.
На думку одного з учасників АТО Ігоря Мосійчука, причина повторних захоплень в тому, що звільнені об’єкти просто нікому утримувати, пише Сегодня.
«Військові після звільнення об’єкта йдуть далі, передають його іншим силовикам, наприклад, міліції. Але їм проблематично утримувати ситуацію під контролем. Це по-перше. А по-друге – тотальна зрада місцевої міліції», – вважає Мосійчук.
Заступник голови МВС Микола Величкович з думкою бійця згоден: «На Сході України частина міліції не виконує своїх обов’язків. Але щодо правоохоронців, які зрадили присязі, МВС вже приймає кадрові рішення».
Нагадаємо, що антитерористична операція на Сході України, яка триває вже більше місяця, цього тижня перейшла у фінальну фазу. Зокрема, 15 травня підрозділи АТО розгорнули ще два блокпости в районі Слов’янська і Краматорська, які пізніше були обстріляні бойовиками.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності