Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЧОМУ ЦЕРЕМОНЯТЬСЯ З ЄФРЕМОВИМ?

В.о. президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов доручив правоохоронцям перевірити причетність нардепа-регіонала Олександра Єфремова до заборони на приземлення літака Нацгвардії в аеропорту Луганська.
«Можете давати доручення. Ви вже десять разів давали ці доручення. Неможливо знайти те, чого немає», – сказав Єфремов. Регіонал Олександр Єфремов може бути причетним до заборони приземлення літака Нацгвардії в Луганську Регіонал Олександр Єфремов може бути причетним до заборони приземлення літака Нацгвардії в Луганську.

Інформація про можливий наказ Єфремова спочатку з’явилася у соцмережах. А в залі парламенту її озвучив нардеп від «Батьківщини» Володимир Яворівський, ідеться в сюжеті спецвипуску ТСН. За даними блогерів, Єфремов наказав директору летовища вимкнути вогні на посадкових смугах.
«Почали вирубати рубильники. І коли охоронці почали запитувати в начальника аеропорту, чому це роблять, той сказав: «Це – вказівка Єфремова». Ви уявляєте, цей негідник сидить зараз з нами тут! Я звертаюсь до генерального прокурора – швидше знімайте з нього недоторканність», – сказав Яворівський.
Нині аеропорт у Луганську не працює. Його закрили до 10 червня нібито через ремонт смуг.
Нагадаємо, після Царьова Генпрокуратура зайнялася Олійником, Калєтніком та Єфремовим щодо їхньої причетності до підтримки терористів на Сході України.
Здається, що в Україні та й за кордоном уже всі давно зрозуміли, що «гра в демократію» українського уряду вже затягнулася, але сам уряд і далі церемониться з такими як Єфремов, Царьов, Олійник та ін…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності