Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Чому “Українська доктрина” без “Національної”, адже мова йде про ВИЖИВАННЯ НАЦІЇ?

Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) розробить Українську доктрину.

Про це розповів під час інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна» секретар Ради Олександр Литвиненко.

«Президент визначив дуже важливі завдання – забезпечити ефективнішу роботу Ставки верховного головнокомандувача, зміцнити аналітичну підтримку рішень керівництва держави. І вкрай важлива тема — це опрацювання Української доктрини, тобто планування майбутнього після війни», — сказав він.

Нагадаємо, що раніше путін неодноразово заявляв, що Українська Нація і Україна – це вигадки пропагандистів і таке інше, тому вони не мають права на існування…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Литвиненка, «коли ми плануємо, ми забезпечуємо зв’язок людей між собою, ми створюємо спільне бачення».

«Ще одне наше завдання — запустити модерований діалог із розробки візії. Це завдання глави держави — сприяти формуванню суспільного консенсусу», – зауважив секретар РНБО.

Олександр Литвиненко зазначив, що на базі Національного інституту стратегічних досліджень планують розгорнути національну дискусію. Інститут має сприяти цьому процесу.

Нагадаємо, що 19 квітня у РНБО обговорили питання максимального підсилення інженерного захисту об’єктів критичної інфраструктури.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше секретар РНБО Олександр Литвиненко заявив, що із кремлівським ватажком путіним неможливо ні про що домовитися, бо той є патологічним брехуном, і жодна угода не зупинить його від поновлення війни за кілька років.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності