Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Чорновіл: Антитерористична операція – блеф. Схід України вже здали

http://photo.unian.netВстановити контроль над східними регіонами України неможливо тому, що три основні політичні сили ведуть боротьбу не з сепаратистами, а один з одним, переконаний екс-нардеп Тарас Чорновіл.

Активна фаза антитерористичної операції на сході України – імітація, щоб народ не обурювався бездіяльністю влади. Насправді Донецьку і Луганську області вже здали Росії. Про це в коментарі Gordonua.com заявив колишній член Партії регіонів Тарас Чорновіл.
«Все, що стосується так званої активної фази антитерористичної операції – це все абсолютний блеф. Українська влада навіть не планувала нейтралізувати сепаратистів і терористів, а лише хотіла заспокоїти українських громадян, які почали обурюватися бездіяльністю офіційного Києва. Після влада заявить: мовляв, операція не може бути успішною, ви ж розумієте, яка ситуація, нічого не виходить. Це знову імітація, і знову ціною людських жертв. Нинішня українська влада – це покидьки, вбивці і зрадники, розвалюють країну зсередини», – переконаний Чорновіл.
«Вже немає надії встановити контроль ні в східних регіонах, ні в Україні загалом. Немає надії тому, що верхівка української влади, в тому числі силовий блок, поділена між трьома політичними силами, які почали відкриту війну між собою. Війну не за схід чи південь України, а саме за владу і вплив в країні», – підкреслив екс-нардеп.
«Не сьогоднішній день ми бачимо, як політичні сили відверто підставляють одне одного, – додав політик. – Останнє, що мені відомо: хтось підставив СБУ на сході України, залишили бійців без підтримки, є поранені, про убитих поки невідомо. В Одесі прокуратура теж грає в свої ігри з міліцією».
Екс-нардеп зазначає, що незважаючи на трагічні події в Одесі і постійну зміну міліцейського керівництва в області, в місті неможливий донецький чи луганський сценарій тому, що цього не дозволять самі одесити.
«В Одесі інші жителі, спрацює внутрішній фактор. На відміну від Донбасу, на який верхівці «Батьківщини» наплювати, одесити так просто не дозволять здати місто. Тимошенко веде з Путіним свою гру в піддавки, можливі чергові провокації, боюся, знову проллється багато крові, але Одеса не здасться».
Політик переконаний, що прямого вторгнення російських військ в Україну не буде саме тому, що це невигідно Кремлю. Однак Україну як і раніше будуть розвалювати зсередини, причому ті, що знаходиться біля керма влади.
«Численні провокації на південному сході країни – це розвал України, здійснюваний не тільки зовнішніми, а й внутрішніми силами. Повторюю: поки люди Тимошенко при владі, не впевнений, що ми збережемо Україну. Так що прямого вторгнення російських військ не знадобиться, українська влада і так все здасть», – підсумував Чорновіл.
Джерело: Гордон

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності