Помічник головнокомандувача Збройних сил України Геннадій Частяков загинув внаслідок необережного поводження з гранатою. Як заявляють на Печерських пагорбах, з великою вірогідність його смерть – це трагічний випадок.

“З вірогідністю 99,9% це трагічний випадок. Йому подарували на день народження бойові гранати, одна з яких здетонувала при необережному поводженні”, – повідомив наш співрозмовник.

Наразі слідство триває. За офіційними даними, зараз немає підстав говорити ні про замах, ні про російський слід, запевняє влада.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Загибель помічника Залужного Частякова – деталі

Нагадаємо, ввечері 6 листопада у селі Чайки на Київщині через необережне поводження з гранатою загинув помічник головнокомандувача ЗСУ Геннадій Частяков. Його 13 річний син був тяжко поранений.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через загибель людини та незаконне поводження з боєприпасами.

Згодом на смерть помічника відреагував й сам головнокомандувач ЗСУ. Він розповів, що Частяков загинув у свій день народження. Залужний назвав смерть помічника “важкою втратою” та повідомив, що в одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій.

У Частякова залишилися дружина та четверо дітей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ну, а на печерських пагорбах ще довго розгрібатимуть те лайно, що нещодавно на них вилив Залужний в інтерв’ю західним ЗМІ…