Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чи не пора Україні розірвати дипломатичні відносини із уГорщиною, раз Румунія мовчить…

російська маріонетка прем’єр угорщини віктор орбан з’явився на футбольному матчі у шалику із зображенням карти “великої Угорщини”, до складу якої “включили” частину України та Румунії.

Міністерство закордонних справ України вже викликало посла ггорщини. Причиною того стала витівка угорського прем’єра віктора орбана, який оскандалився через шалик з натяком на анексію української території. Про це повідомляє речник МЗС Олег Ніколенко в Facebook.

Поведінка угорщини дуже насторожує, – заявила прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас:

«Поки говориться одне, а робиться інше. Але я також дуже стурбована тим, як угорщина проводить рекламні кампанії, з яких випливає, ніби вся ця інфляція, ціни на енергоносії викликані санкціями».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А в цей же час ЄС готується розблокувати угорщині до 15 млрд євро, заморожених через проблеми з демократією, повідомляє Reuters.

У Єврокомісії вважають, що угорський прем’єр-міністр віктор орбан пішов на поступки після їхнього рішення заморозити кошти, і це є підставою для ухвалення рішення про виділення фінансування.

Хоча деякі здоровомислящі депутати Європарламенту застерігають Єврокомісію від розблокування мільярдів євро для угорщини, аргументуючи це тим, що прем’єр-міністр країни віктор орбан порушує демократичні норми, і цього горбатого шовініста не виправить навіть російський танк своїми гусинацями, повідомляє Reuters.

Сам же хитрожопий мадярський прем’єр згодом заявив щодо скандального свого шалика із “великою угорщиною”*:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Футбол – це не політика. Давайте не бачити те, чого немає. Збірна угорщини – команда всіх угорців, де б вони не жили!” – написав орбан.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності